Nikon Imaging | Danmark | Europa

Få 560-1.865 kr.
i indbytningsrabat
- eller mere!

Giv dit gamle kamera i bytte
og få rabat på et nyt
Tilbuddet gælder ved køb af Nikon D810, Nikon D750, Nikon D500, Nikon D7500 eller Nikon D7200 til og med den 14. januar 2018. Max én indbytningsrabat pr. kamera. Gælder i butikken hos udvalgte forhandlere, ikke online.

Giv dit gamle kamera i bytte og få rabat på et nyt

Netop nu kan du give dit gamle kamera i bytte og få mindst 560–1.865 kr. i indbytningsrabat på et nyt. Rabatten gælder, hvis du køber et af kameraerne nedenfor, men du kan komme med et hvilket som helst indbytningskamera – uanset mærke og model.


FÅ 560–1.865 KR. I INDBYTNINGSRABAT – ELLER MERE!

  • Fra 1.865 kr. indbytningsrabat ved køb af Nikon D810
  • Fra 1.305 kr. indbytningsrabat ved køb af Nikon D750
  • Fra 1.305 kr. indbytningsrabat ved køb af Nikon D500
  • Fra 745 kr. indbytningsrabat ved køb af Nikon D7500
  • Fra 560 kr. indbytningsrabat ved køb af Nikon D7200

Visse butikker giver endnu mere i indbytningsrabat afhængig af værdien af kameraet, du kommer med. Tal med personalet om, hvad der gælder for netop din butik.


Nikon D810

Med Nikon D810 kan du skabe mesterværker på stribe. Dette alsidige kamera på 36,3 megapixels er i stand til at indfange alt lige fra de fineste strukturer til motiver i hurtig bevægelse.

Sensoren i FX-format, det meget brede ISO-følsomhedsområde og EXPEED 4-billedbehandlingsenhed giver dig garanti for uovertruffen skarphed, flotte toneovergange og reduceret støj uanset følsomhedsindstilling.

AF-egenskaber i særklasse samt optagelse af billedserier med en hastighed på op til 7 bps og videoer i fuld HD ved 1080/60p gør det muligt at indfange ethvert motiv med imponerende præcision, og Nikons Picture Control 2.0 sikrer fremragende billedbehandling i kameraet og stor fleksibilitet med hensyn til optimering.

 Læs mere


Nikon D750

Lad dine visioner få frit løb med det hurtige, alsidige og handy Nikon D750. I en verden, hvor alt er muligt, giver dette kraftværk med en fuldformatsensor på 24,3 megapixels dig friheden til at turde.

Dette nyskabende kamera er fyldt med professionel billedteknologi og strømlinet til at være kompakt.

Den nydesignede sensor i FX-format sikrer en fremragende billedkvalitet med renere billeder end nogensinde før ved høje ISO-følsomheder. Utroligt sensitiv AF-ydelse, optagelse af billedserier med en hastighed på 6,5 bps, optagelse af videoer i fuld HD ved 1080/60p samt den robuste, vipbare skærm giver fotografen fuld frihed til at udtrykke sig. Indbygget Wi-Fi gør det desuden nemt og lynhurtigt at dele imponerende billeder.

 Læs mere


Nikon D500

I AM EVERYDAY
Fremragende ydeevne og fleksibilitet i DX-format. Gør dine drømme til virkelighed med D500.

D500, som er "lillebror" til D5, Nikons topmodel i FX-format, udmærker sig ved imponerende ydeevne og præcision. Nikons banebrydende AF-system med 153 punkter giver en utroligt bred dækning. Både billedsensoren og lysmålingssensoren er nye, og de giver garanti for ultrapræcis motivregistrering og detaljerige billeder. Du kan tage billeder med en hastighed på op til 10 bps, og hukommelsesbufferen med stor kapacitet gør det muligt at tage op til 200 NEF-billeder (RAW) i en enkelt billedserie med høj optagehastighed. Det betyder med andre ord, at du kan optage kontinuerligt med den bedst mulige billedkvalitet i hele 20 sekunder. Er du videoskaber, der søger grænserne, kan du glæde dig over D-video, som nu giver mulighed for højopløsningsvideoer i 4K/UHD med en varighed på op til 29 minutter og 59 sekunder direkte i kameraet.

 Læs mere


Nikon D7500

Jagten på det perfekte billede kan føre dig vidt omkring. Tag ud i verden med D7500 – DSLR-kameraet der er skabt til at udforske alt det nye.

Kraftfuldt, adræt og konstant tilsluttet: D7500 tilbyder den samme billedkvalitet, som det meget roste D500 – Nikons førende DSLR-kamera i DX-format. Det er ideelt til beslutsomme fotografer, der altid er på jagt efter det næste storslåede foto, og som kræver et kamera, der kan leve op til den skønhed, de møder på rejsen.

Fænomenal præcision. Fantastisk ydelse i svagt lys. 4K/UHD video. Og med SnapBridge, der holder kameraet konstant tilsluttet til din smartenhed, kan du på et øjeblik vise verden, hvad du har opnået.

 Læs mere


Nikon D7200

Tag et trin op til det sublime med det sofistikerede Nikon D7200. Et adræt DSLR-kamera i DX-format med overdådige stillfotos og fremragende video. Og fuldt tilsluttet hele tiden. Det er hurtigt og alsidigt, og det kan gøre alle dine drømme til virkelighed.

Nikon D7200 handler om at nå det perfekte. Klassens førende autofokussystem, der er hentet fra Nikons professionelle kameraer, sikrer præcis registrering af motivet helt ned til -3 EV. En særskilt menu til videoindstillinger og avancerede lydstyringsindstillinger giver større fleksibilitet ved optagelse af video. Funktioner, der gør det muligt at tage billeder med lysspor og optage flotte time-lapse-videoer, giver endnu flere kreative udfoldelsesmuligheder, og udvalget af NIKKOR-objektiver sikrer flotte og meget detaljerige resultater. Indbygget Wi-Fi- og NFC-understøttelse gør det let at sende imponerende stillbilleder.

 Læs mere