Nikon Imaging | Danmark | Europa

© Staffan Widstrand

Køb nu og få cashback på Nikon D3400 og Nikon D5600


Cashback

NETOP NU! 375-745 kr. tilbage på Nikon D3400 eller Nikon D5600. Et forudbetalt Mastercard-kort sendes hjem til dig, når du har registreret dit køb.


Nikon D3400

Så er det nu! Tag brillante billeder og videoer og del dem straks med D3400.

D3400 gør det ekstra let at tage og dele fotos i DSLR-kvalitet. SnapBridge* holder kameraet forbundet til din smartenhed, så du straks kan dele de billeder, du tager. Og det er ikke bare en hvilken som helst slags billeder: De vil blæse dine venner omkuld. Men det sjove stopper ikke her: Takket være kameraets stærke D-videofunktion og dit NIKKOR-objektiv kan du optage video i biograffilmkvalitet!

 Se video

* Eftersom D3400 ikke understøtter Wi-Fi, er følgende SnapBridge-funktioner ikke tilgængelige: fjernbetjent optagelse med en smartenhed, overførsel af stillbilleder i originalstørrelse og overførsel af video.

 Læs mere


Nikon D5600

I AM SPREADING CREATIVITY

Slip kreativiteten løs. Giv dine idéer styrke. Uanset om det er skyggernes leg, når solen står højt på himlen, eller videoer, der optages fra spændende vinkler, kan du opnå magiske resultater med det nye Nikon D5600. SnapBridge sikrer, at kameraet er forbundet til din smart-enhed, så du straks kan dele med andre og inspirere dem med dine billeder og videoer.

 Se video

 Læs mere


Få penge tilbage på et forudbetalt MasterCard®.

Se mere om, hvordan det foregår, og hvilke vilkår og betingelser, der gælder.

Læs mere

Registrer nu.

Registrer dit køb senest den 11. februar 2018 for at udnytte tilbuddet.

Registrer nu

Kontakt os.

Hvis du har mistet dit Mastercard®
+44 203 327 1991

Har du spørgsmål om din registrering, så kontakt
nikon@claim-lookup.com

Har du spørgsmål om kampagnen
32 45 20 00