Nikon Imaging | Danmark | Europa

NETOP NU! CASHBACK PÅ UDVALGTE NIKKOR-OBJEKTIVER


Cashback på udvalgte NIKKOR-objektiver.

Vælg blandt 12 forskellige NIKKOR-objektiver: telezoom-, makro- og normalzoomobjektiver - og få fra 230 til 2.430 kr. tilbage på et forudbetalt Mastercard-kort! Et forudbetalt MasterCard-kort sendes hjem til dig, når du har registreret dit køb.


Zoom

AF-S NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6G IF ED VR

Fotografer naturen, koncerter eller sportsbegivenheder med dette adrætte telezoomobjektiv. Objektivet har et zoomområde på 4,3× og effektiv vibrationsreduktion (VR), hvilket sikrer, at du kan fotografere på fri hånd med længere lukkertider.

AF-S NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR

Skal du fotografere sport, fugleliv eller landskaber? Tag dette praktiske objektiv med 5× zoom og meget stort brændviddeområde med. Takket være vibrationsreduktion (VR) kan du anvende længere lukkertider og tage skarpe billeder i svagt lys, selv når du holder kameraet i hånden.

AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR

Fotografer ferien, sportsbegivenheder eller naturen fra ethvert perspektiv. Dette kraftige DX-objektiv med 16,7× zoom har stort brændviddeområde, hvilket gør, at du kan fotografere både vidvinkel og telefoto. Vibrationsreduktion (VR) giver skarpe billeder uden stativ, selv i superteleindstilling.

AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR

Kom tæt og forevig fuglene i himlen, børnenes leg eller det afgørende skud i fodboldkampen med dette lette superteleobjektiv med 4,3× zoom i DX-format. Objektivet har stepmotor og fokuserer meget støjsvagt og hurtigt. Takket være stepmotoren er det også godt at optage video med på grund af den hurtige og næsten lydløse fokusering.

 

Travel

AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR

Zoomobjektiv med stor fleksibilitet i lille pakke - perfekt på rejsen. Dette alsidige objektiv har et meget bredt zoomområde, som går fra vidvinkel til tele takket være 10,7× zoom. Vibrationsreduktion (VR) kompenserer for rystet kamera, så du kan anvende længere lukkertider.

AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR

Prisoverkommeligt, kompakt og alsidigt allroundobjektiv med 5× zoom. Du får fantastisk billedkvalitet uanset blænde og brændvidde, og takket være vibrationsreduktion (VR) kan du tage skarpe billeder selv i svagt lys. Også velegnet som allroundobjektiv, når du optager video med dit DSLR-kamera.

AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-5.6G ED VR

Tag det med på rejser, til sportsbegivenheder, koncerter eller ud i naturen. Dette kraftige zoomobjektiv til DX-kameraer går lige fra vidvinkel til supertele. Det har stort zoomområde på 16,7×

AF-S DX 18-200mm f/3.5-5.6G ED VR II

Fotografer smukke landskaber eller nærbilleder af fjerne motiver. Dette populære alt-i-et DX-objektiv med 11,1× zoom er perfekt, når du rejser med let oppakning, eftersom det er kompakt og alsidigt. Zoomobjektivet har avanceret vibrationsreduktion (VR) og hurtig og støjsvag autofokus.

 

Macro

AF-S MICRO NIKKOR 105mm f/2.8G IF ED VR

Fotografer mariehønen eller dit produkt med kameraet i hånden. Dette makroobjektiv har vibrationsreduktion (VR), og det betyder, at du kan tage skarpe makrobilleder selv uden stativ. Den lange brændvidde gør, at du kan være et stykke væk, og alligevel tage utroligt detaljerede nærbilleder. På den måde skræmmer du ikke motiver som insekter og andre smådyr.

AF-S MICRO NIKKOR 60mm f/2.8G ED

Tag dejlige nærbilleder af produkter eller blomster, eller fotografer portrætter med fin baggrundsuskarphed. Det er et alsidigt makroobjektiv, som tager meget detaljerige billeder under skiftende forhold. Desuden er det meget kompakt og let at have med på rejsen.

AF-S DX MICRO NIKKOR 40mm f/2.8G ED

Kom ekstremt tæt på dit motiv og fokuser på blomsterbladenes dejlige detaljer eller stoffets tekstur, samtidig med at du får en naturlig uskarphed i baggrunden. Dette makroobjektiv i DX-format er så alsidigt, at du kan skifte direkte fra makro til madbilleder eller portrætter. Alt sammen med meget detaljerigdom.

AF-S DX MICRO NIKKOR 85mm f/3.5G ED VR

Kom tæt på og se verden med nye øjne. Dette lette og kompakte makroobjektiv i DX-format og effektiv autofokus gør det muligt at tage nærbilleder med ekstremt fine strukturer og detaljer. Du kan også benytte objektivet til portrætter og naturbilleder.

 

Få penge tilbage på et forudbetalt MasterCard®.

Se mere om, hvordan det foregår, og hvilke vilkår og betingelser, der gælder.

Læs mere

Find en forhandler.

Klik her

Registrer nu.

Registrer dit køb senest den 15. september 2017 for at udnytte tilbuddet.

Registrer nu

Kontakt os.

Hvis du har mistet dit Mastercard®
+44 203 327 1991

Har du spørgsmål om din registrering, så kontakt
nikon@claim-lookup.com

Har du spørgsmål om kampagnen
32 45 20 00